Zwemtocht Stavenisse naar Stalland voor watersnoodhuis

bericht geupdate op  11 Juli 2018:

Op zaterdag 11 augustus 2018 zal Marcel van Eenennaam opnieuw een zwemtocht organiseren. Door het succes van vorig jaar komt er nu een 2de keer. Dit jaar is de opbrengst voor het Watersnoodhuis.

Vorig jaar deden 45 mensen mee met de zwemtocht. De tocht begon bij het veer in stavenisse en het eindpunt was het strandje bij Sint-Annaland. Zwemmers konden diverse afstanden afleggen. Uiteindelijk is er 4000 euro opgebracht voor het  opknappen van de PKN kerk te Stavenisse.

Dit jaar zal op 11 augustus opnieuw de zwemtocht georganiseert worden. De opbrengt gaat dit jaar naar het Watersnoodhuis. Het watersnoodhuis ziet dit als een bijzonder mooi gebaar.

De organisatie is weer op zoek naar zwemmers, vrijwilligers, bootbemanning, sponsors en EHBO-ers. U kunt uzelf aanmelden en meer informatie vinden via de volgende link: http://www.nauticalsafetytholen.com/Oosterscheldezwemmen

Update Juli:

Inmiddels zijn alle vergunningen weer rond. Woonboulevard poortvliet heeft een cadaubon van €100,- beschikbaar gesteld voor de persoon die als eerste aankomt op het strandje in Sint annaland. U vind HIER het Facebook event voor de zwemtocht.

Wanneer er meer nieuws over de zwemtocht is zullen wij dit bericht aanvullen.

Video Zwemtocht 2017:
< Terug naar nieuwsoverzicht

Watersnoodhuis