Zwemmen voor Watersnoodhuis groot succes!

[masterslider id=”31″]
 

Zwemmen voor Watersnoodhuis was een groot succces! Het weer zat enorm mee, langs de dijk was er veel bekijks! Er gingen zaterdag  ruim 50 deelnemers te water. 

Ruim 50 zwemmers gingen afgelopen zaterdag te water bij Stavenisse. Zwemmers konden diverse afstanden zwemmen. De deelnemers lieten zich sponsoren per gezwommen kilometer, of met een vast bedrag. Van Stavenisse naar Sint Annaland was 7,6 kilometer, door het hoge water was de afstand ruim 7,8 km. Hans Kwaks uit Bergen op Zoom was als eerste bij de finish op het strandje van Sint-Annaland. Met een tijd van 1 uur en 34 minuten bleef hij een achtervolgende groep bijna 5 minuten voor. Hij won een Waardebon ter waarde van €100,- voor Woonboulevard Poortvliet. Totaal haalden 31 zwemmers Sint Annaland.

Het is voor de tweede keer dat de zwemtocht wordt georganiseerd door Marcel van Eenennaam. Vorig jaar ging het ingezamelde geld naar de kerk in Stavenisse. Dit jaar gaat het ingezamelde geld naar het Watersnoodhuis Stavenisse. Flip de Rijke – voorzitter Watersnoodhuis Stavenisse is zeer verblijd met de actie. Wij  willen alle zwemmers, schippers, Ehbo, vrijwilligers, sponsoren en Marcel van Eenennaam bedanken voor hun inzet!

U kunt nog steeds eenvoudig uw donatie doen via: https://watersnoodhuisstavenisse.nl/donatie 

 

VIDEO:

Van bovenstaande video is ook een langere versie, u kunt deze HIER bekijken.

< Terug naar nieuwsoverzicht

admin