Zomerseizoen 2018 Watersnoodhuis

Het Watersnoodhuis te Stavenisse is ook deze zomer weer geopend. Al enkele weken is het watersnoodhuis op woensdag en zaterdag weer geopend voor bezoekers.

Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de Watersnood plaatsvond. Hierdoor is er dit jaar veel media aandacht voor de ramp. “Dit zien wij ook duidelijk terug in onze bezoekers aantallen” verteld Flip de Rijke, eigenaar van het Watersnoodhuis. Dit jaar zal het informatiecentrum voor het 4de  jaar geopend zijn. De thema’s die deze zomer centraal staan in het watersnoodhuis zijn: de rampnacht, luchtfoto’s en dijkdoorbraken. Het watersnoodhuis bezit een schat aan informatie over de ramp op het Eiland Tholen en Sint Philipsland. Elke woensdag vanaf 14:00 en zaterdag vanaf 11:00 is jong en oud welkom. Groepen zijn op afspraak ook buiten de openingstijden welkom.

Het Watersnoodhuis is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vind u het leuk om mensen rond te leiden, of kunt u iets anders betekenen? Neem contact met ons op via het contact formulier of mail ons.

Bekijk hier de Flyer voor 2018

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Watersnoodhuis