Watersnoodhuis ontvangt checque van Kickuitgevers

[masterslider id=”14″]

Afgelopen week is het boek “Tholen” gepresenteerd door Kees Slager. Het boek bevat 672 pagina’s over de ontwikkeling van alle kernen op Tholen en Sint Philipsland. Het boek is vanaf nu te koop in alle boekhandels op het eiland Tholen. Het Watersnoodhuis is verblijd met een checque van maar liefst 1635 euro.

De vaderlandse geschiedenis wordt in dit boek volledig gefocust op de eilanden Tholen en Sint Philipsland. Auteur Kees Slager en co-auteur Matty Verkamman nemen de lezer eeuwen mee terug. Dit bijzonder luxe boek in zeer groot formaat – 672 blz. dik en ruim 5 kilo zwaar – begint voor de jaartelling en eindigt in het heden. Het boek laat de ontwikkeling van alle kernen op Tholen en Sint Philipsland zien. In woord en veel beeld (circa tweeduizend foto’s!) is te zien wie de Tholenaren waren en wie de Tholenaren zijn.

Gemeente Tholen heeft subsidie beschikbaar gesteld om het boek tot stand te laten komen. Als dank hiervoor hebben diverse vervenigingen een checque gekregen. Ook het watersnoodhuis is verblijd met een checque van maar liefst 1635 euro. Wij bedanken Kickuitgevers en de schrijver voor dit mooie gebaar.

 

Bovenstaande foto’s door: www.kijkoptholen.nl

< Terug naar nieuwsoverzicht

Watersnoodhuis