Opening seizoen 2019

Het Watersnoodhuis opent het nieuwe seizoen voor 2019 op woensdag 1 mei. Vanaf deze datum is het Watersnoodhuis weer elke woensdag en zaterdag geopend. U bent van harte welkom om onze unieke wisselexpositie te komen bekijken.

2 thema’s van de wisselexpositie 2019 zijn inmiddels bekend. Dit jaar hebben wij de prachtige expositie ‘Toen & Nu’. Foto’s van de ramp en foto’s van nu zullen ten toon worden gesteld. Op onze website zijn een klein deel van deze foto’s reeds te bekijken. Bekijken kan hier: https://watersnoodhuisstavenisse.nl/toen-nu

Ook hebben wij dit jaar een expositie ‘krantenknipsels’. In deze expositie zullen tijdschriften en kranten met artikels over de ramp ten toon worden gesteld. Watersnoodhuis Stavenisse bezit een groot archief met unieke kranten en tijdschriften. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. In de komende weken zal de wisselexpositie verder uitgebreid worden. houd hiervoor onze website in de gaten of volg ons via Facebook en Instagram.

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vind u het leuk om mensen rond te leiden, of kunt u iets anders voor ons betekenen? Neem contact met ons op via het contact formulier of mail ons.

Bekijk hier onze Flyer


admin