Lancering – rubriek onbekend

Onze fotocollectie wordt steeds uitgebreider. We ontvangen steeds vaker foto’s waarvan onduidelijk is waar de foto is genomen en wat er op de foto te zien is. Daarom lanceren wij vandaag ‘rubriek onbekend’. Onbekende foto’s worden via onze website gepubliceerd waarna het mogelijk is om informatie over deze foto’s met ons te delen.

Ons digitale archief wordt steeds groter. We zijn de laatste jaren druk bezig om alle informatie overzichtelijk te ordenen. We ontvangen steeds vaker foto’s waarbij de locatie niet bekend is. Ook is het vaak onduidelijk wie er op de foto te zien zijn en wat het verhaal erachter is. Hierdoor is het voor ons lastig om deze informatie overzichtelijk op te slaan.

Om ons archief zo compleet mogelijk te maken gaan we vanaf nu onbekende foto’s publiceren op onze website. Via het kopje rubriek onbekend’ kunnen de foto’s ingezien worden. Via dezelfde pagina is het mogelijk om informatie over de foto’s aan ons door te geven. De ontvangen informatie wordt zorgvuldig gecontroleerd.

Zodra de benodigde informatie is achterhaald zal de foto vervangen worden. Natuurlijk zullen wij af toe publiceren welke foto’s er succesvol zijn voorzien van de benodigde informatie. We hopen door deze rubriek ons archief verder uit te kunnen breiden.


admin